Nieuws

Laatste nieuws

  • prevero in de BARC BI Survey 2014
  • In het grootschalige BARC onderzoek onder 3.224 respondenten zijn 34 Business Intelligence en Planning producten beoordeeld. prevero heeft in acht categorieŰn de nummer 1 positie gekregen!
  • SX Planning Factory - Plan vanuit de details
  • Heeft u veel gegevens nodig voor het opstellen van het budget? Zijn dat detailgegevens die in verschillende afdelingen worden bijgehouden? Is duidelijk wie daarvoor verantwoordelijk is? Veel planningsgegevens worden in spreadsheets opgeslagen omdat deze in de (ERP) systemen niet aanwezig zijn. Dat heeft nogal wat nadelen met betrekking tot de toegankelijkheid, volledigheid en juistheid van de informatie.
  • MatrixConnector - Optimale Excel integratie
  • De verbinding tussen Professional Planner en Excel. Met de Matrixconnector integreert u eenvoudig en flexibel uw Excelsheet met Professional Planner. De mogelijkheden van de Matrixconnector zijn legio. Zo kunt u de planning van uw afzet en omzet volgens uw eigen, (unieke) berekeningen opstellen. Ook voor het calculeren van uw personeels- of productiekosten behoudt u de volledige vrijheid. Het maken van een budget of rolling forecast, op basis van uw eigen specificaties, is zo snel te realiseren.
  • Nieuw: prevero professional planner 8
  • prevero professional planner 8 biedt een volledig nieuw vormgegeven en moderne interface met een nieuwe navigatiefilosofie, die de gebruiker doelgericht door de applicatie leidt en hem bij de dagelijkse werkzaamheden ondersteunt. Naast de grafische modernisering van de interface is ook een aantal mogelijkheden toegevoegd dat u het werken met professional planner makkelijker zal maken. Daarbij is vooral aandacht besteed aan gebruiksvriendelijkheid en eenvoudigere bediening van vele programmaonderdelen. Bij de gerealiseerde mogelijkheden hebben wij ons grotendeels gericht op de wensen van onze klanten en vele lang gewenste functies ge´mplementeerd. Daarnaast zijn de modules Transformatiemanager, Doorbelastingsmanager, Intercompany-eliminatiemanager en de Excel Connector volledig in professional planner 8 ge´ntegreerd.