Professional Planner

Met de  geïntegreerde bedrijfs- economische logica in prevero Professional Planner kunt u budgetteren, rapporteren, consolideren en forecasten.

De software ondersteunt u ook bij het budgetteringsproces waardoor u eenvoudig een rolling forecast maakt van resultaat, kasstroom en de balans. Als controller bent u zelf in staat de software aan uw eigen wensen aan te passen.

Ook automatisch import en integratie met Excel behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie...

Saxess Software

Voor operationele planning en analyses is de Saxess DataFactory een flexibele oplossing.

Zonder te programmeren maakt u een applicatie voor planning van de kosten van personeel, contracten, producten, vaste activa en nog veel meer. Via een webclient en/of een Excel interface kunt u de gegevens verzamelen en analyseren. De verantwoordelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de gegevens legt u daar waar ze horen.

Meer informatie...

prevero

Met meer dan 20 jaar ervaring en meer dan 4.500 klanten is prevero een toonaangevende fabrikant van software voor management informatie en business intelligence.

Het hoofdkantoor van prevero is in München gevestigd. Daarnaast zijn er vestigingen in Duitsland, Engeland, Oostenrijk en Zwitserland. In andere landen implementeren partners de oplossingen in verschillende branches.

Ten Solutions is al vele jaren een Certified Premium Partner

Meer informatie...