De Return On Investment van Professional Planner

Hoe verhoogt u de Return On Investment (ROI) door een investering in controlling en verslaggeving? De onderstaande informatie biedt u assistentie bij de beantwoording van deze vraag.

Controlling en verslaggeving zijn activiteiten waarbij professionele ondersteuning van specifieke software noodzakelijk is. In het verleden zijn maatwerkoplossingen voor de administratie vervangen door standaard software. In de komende jaren geldt dit ook voor zelf gebouwde systemen voor controlling en rapportages.

Grotere hoeveelheden gegevens, internationalisering en vooral het in korter tijdsbestek (moeten) rapporteren maken het overstappen op een standaard oplossing snel aantrekkelijk.

Met Professional Planner zijn tijdsbesparingen van 70% voor het verwerken van de gegevens geen zeldzaamheid. Hierdoor kunt u zich meer richten op de toekomst van het bedrijf en het onderbouwen van de plannen. Controlling wordt weer een bedrijfseconomische aangelegenheid in plaats van een strijd tegen tabellen, grafieken en formules.

De vragenlijst op de volgende pagina’s is gebaseerd op de ervaringen van de vele gebruikers van Professional Planner. Deze ervaringen hebben wij verdeeld in zeven onderdelen. Hierin staan de aandachtspunten die van belang zijn bij uw investeringsbeslissing in controllingsoftware.

De ROI Checklist is als volgt onderverdeeld:

U kunt de checklist per onderdeel doornemen en eventueel invullen. Klik daarvoor op de onderwerpen hierboven. Indien u het bestand in PDF formaat wenst te downloaden klikt u hier.